Előfizetői tartalom

Egyéves mélyponton a forint, átütötte a 396-ot az euróval szemben

Portfolio
Szűk egyéves mélypontjára gyengült a forint, legutóbb tavaly márciusban volt ennyire gyenge az euróval szemben. A következő napok eseményei várhatóan nagyobb elmozdulásokat hoznak majd a devizapiacon is: magyar vonatkozásban különösen a keddi GDP, valamint a pénteki inflációs adatnak lesz nagyobb jelentősége, de Jerome Powell kongresszusi meghallgatása, és a pénteki amerikai foglalkoztatottsági adatok is okozhatnak kilengéseket. Az EUR/HUF esetében most  elsősorban arra érdemes figyelni, hogy képes lesz-e tartósan eltávolodni a jegyzés a 395-ös szinttől.

2024. március 04. 20:51 Megosztás És megint Ismét átütötte az euró-forint-jegyzés a 396-ot, az utóbbi órákban már többször is sikerült ez, ami közel egyéves mélypontot jelent a forint számára. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés