Előfizetői tartalom

Fordulat a forintnál, sorra jönnek a próbatételek

Portfolio
Péntek reggel az euróval szemben a 395-ös szint felett áll a jegyzés, ami egy fontos szintnek mondható az EUR/HUF esetében. Ami a gazdasági eseményeket illeti, itthon a KSH az elemzői várakozásoknál kedvezőbb februári inflációs adatról számolt be, de egyelőre ez kevéssé mozgatta meg a kurzust. A sokkoló hiányadatra sem kezdtek csapkodni a befektetők, a délután érkező, a mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak létszámának változásáról szóló amerikai adat még hozott egy erősebb kilengést, de lassan ennek a hatása is kikopik.

2024. március 08. 19:06 Megosztás 394-nél készül a hétvégére a forint A 394-es szint közelében állapodott meg este a forint az euróval szemben, egészen pontosan 394,1-en várja a hétvégét a hazai fizetőeszköz. EUR/HUF árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés