Előfizetői tartalom

Megütötték a forintot az amerikai adatok után

Portfolio
A keddi jelentős forintgyengülést szerdán határozott erősödés követte, amelynek nyomán csütörtökön reggel 396 körül indult az euró jegyzése, majd a délelőtti kereskedés során 394 alatt is volt az árfolyam. Délután azonban ismét gyengülni kezdett a forint, miután csalódást keltő inflációs adat, valamint erős kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból, melynek hatására nőttek az esélyei annak, hogy a vártnál később kezdődhet meg a kamatvágás. A dollár erősödése pedig feltörekvő piaci deviza révén a forintnak is keresztbe tett.

2024. március 14. 20:02 Megosztás Lenyugodott estére a piac Az esti órákra megnyugodtak a kedélyek, az euróval szemben a 395,8-as szinten áll az árfolyam, egy dollárért pedig 363,5 forintot kell adni. USD/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés