Előfizetői tartalom

Fontos szintet tört át a forint nagypénteken

Portfolio
Bár az európai tőzsdék, köztük a magyar is, zárva tart nagypénteken, de a devizapiacokon van kereskedés, és az Egyesült Államokból is fontos inflációs adat érkezett, ami az euró/dollár mellett a forint piacát is megmozgatta, és ennek során 394 alá bukott a magyar fizetőeszköz az euróval szemben. Ezzel pedig lényegében letörte a háromhónapos emelkedő trendvonalat, ami technikailag mindenképpen fontos fejlemény, mégha az ünnepek körüli alacsonyabb likviditás mellett történt is.

2024. március 29. 18:07 Megosztás Trendtörés környékén billeg a forint A délutáni, illetve kora esti kis forinterősödés mellett az euróval szembeni jegyzések továbbra is 394 alatt, 393,5 körül járnak, ami azt jelenti, hogy csaknem letörte a forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés