Előfizetői tartalom

Ennyi volt a gyengülés: erőre kapott a forint

Portfolio
Múlt hét szerdán kilépett az év eleje óta tartó gyengülő trendből a forint az euróval szemben, ezt követően péntek délutánra az erős amerikai munkaerőpiaci adatok ellenére már a kritikus 390-es szint alá esett az EUR/HUF jegyzése. Hétfőn is a fontos szint alatt kezdte a kereskedést a forint, délután már a 391-es szint közelében mozgott a jegyzés, majd leszúrt 390 alá. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

2024. április 08. 19:47 Megosztás 359 alatt a dollár Miközben az euróval szemben a kora esti órákban is 389,5-ös szint közelében tartózkodik a forint, a dollárral szemben már 359 alá is betört az árfolyam, jelenleg 358,77 forintot kell adni egy dollárért....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés