Előfizetői tartalom

Visszarántották este a forintot

Portfolio
Szerdán határozottan, mintegy 3 egységgel, erősödött kora délutánig a forint a Reuters szerint részben amiatt, amiket Kuti Zsolt, az MNB vezető közgazdásza a Portfolio-nak nyilatkozott a ma reggel megjelent interjúban (fontos tényező a forint árfolyammozgása és megnőtt a jelentősége az utóbbi időszakban), részben az egyébként is javuló nemzetközi hangulat miatt. Az euró jegyzései 392 közelébe hullottak, itt azonban elfogyott a lendület és a nap végéhez közeledve intenzív forintgyengülés indult, az árfolyam visszaemelkedett 394 fölé, de aztán este 392 közelébe újra visszaerősödött. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

2024. április 17. 21:37 Megosztás Visszarántották este a forintot Újabb fordulat történt az esti kereskedés során: a forint 394 közeléből 393 alá erősödött az euróval szemben, miközben a dollár elkezdett gyengülni az euróval szemben 1,0680 körülig....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés