Előfizetői tartalom

Rég nem látott szintig erősödött a forint kedden

Portfolio
A meglehetősen csalódást keltő termelői árindex adatok sem billentették ki a forintot kedden, a dollár további gyengülését követően pedig tovább folytatódott az erősödés: az euróval szemben már február eleje óta nem látott szinten van a forint jegyzése, a dollárral szemben pedig február vége óta nem volt ilyen erős a magyar fizetőeszköz. A technikai képek viszont azt mutatják, hogy túlvett lehet a forint, ami kisebb korrekciót hozhat az árfolyamban.

2024. május 14. 21:54 Megosztás Megpihent a forint Számottevően erősödni tudott kedden a forint a vezető devizákkal szemben: Az euróval szemben 0,3 százalékos erősödést követően a 385,7-es szintig, a dollárral szemben pedig 0,6 százalékos erősödést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés