Előfizetői tartalom

Növeli részesedését a Hankook a Hanon Systemsben

Portfolio
A Hankook & Company vállalatcsoport növeli részesedését a világ második legnagyobb autó hő- és energiaszabályozási technológiákkal foglalkozó cégében, a Hanon Systemsben. Az akvizíció, várhatóan még az idei év végéig befejeződik. A lépéstől a Hankook azt várja, hogy a cégcsoport a 30 legnagyobb koreai vállalat közé kerüljön - derült ki a vállalat közleményéből.

Május 3-án a Hankook Tire vezetőségi ülésen döntött arról, hogy megveszi a Hahn & Company magántőke-befektetési vállalat 25 százalékos részesedését a Hanon Systemsben, valamint a tőkeemeléssel kibocsátandó új részvények 12,2 százalékát az összesen 1,733 billió KRW értékben. Erre vonatkozóan írták alá a Hanon Systems befektetési szándéknyilatkozatot. A folyamat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés