Előfizetői tartalom

Egyhavi mélypontról rántották vissza a forintot

Portfolio
Nagy változáson van túl a forint, hiszen múlt kedden még négyhavi csúcson járt az euróval szemben 382,7-nél, ma pedig már egyhavi mélypontra ütötték 392 közelében, a régiós devizák kis gyengülése mellett. A héten több fontos gazdasági adat érkezik, amelyek a forintra is hathatnak, és ezek közül az egyik már meg is jött: váratlanul gyenge lett az amerikai feldolgozóipari ISM-index, amely megviselte a dollárt, és így a kora esti órákban hirtelen erőre kapott a forint is. Visszatér a 400-as euró? Következő befektetői klubunkon a forint kilátásai kerülnek terítékre. Információ és jelentkezés.

2024. június 03. 18:05 Megosztás Egyhavi mélypontról rántották vissza a forintot A váratlanul gyenge amerikai ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index adat hatására esni kezdett a dollár, az euróval szembeni jegyzések 1,0850-ről 1,09 közelébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés