Portfolio signature

Egyre nehezebb helyzetben a forint – Nyakunkon a 400-as euró?

Lassan már egy hete tart a forint gyengülése, hétfő délután pedig már közel 392 forintba kerül egy euró, amire legutóbb több mint egy hónapja, április végén volt példa. A mostani gyengülés láttán egyre többeket foglalkoztat a kérdés, hogy eljöhet-e ismét a 400 forintos euró, éppen ezért megnéztük, hogy meddig tarthat még a forint gyengülése, és azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy van-e ok az aggodalomra a mostani gyengülés láttán.
Következő befektetői klubunkon a forint kilátásai kerülnek terítékre. Signature előfizetőink számára a részvétel ingyenes. Még több információ:

Múlt hét kedden rövid időre még a 383-as szintet is leszakította az EUR/HUF jegyzése, ezt követően azonban kevesebb mint egy hét alatt közel 9 egységet gyengült a forint az euróval szemben, miután hétfő délután már a 392-es szintek közelében is volt az euró-forint árfolyama.

Legutóbb pedig április 30-án volt ilyen gyenge a forint az euróval szemben.

eurhuf0603

A mostani gyengülési hullámmal kapcsolatban egy múlt heti elemzésünkben említettük, hogy a piaci szereplők az elmúlt időszakban az összes pozitív tényezőt beárazhatták már, és ezt követően kezdődött a gyengülés.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés