Előfizetői tartalom

Ütni kezdék a forintot a rossz amerikai hírre

Portfolio
A reggeli átmeneti gyengülés után erősödni kezdett a forint, és az euróval szemben 389 alá jutott, majd a vártnál sokkal erősebb amerikai munkaerőpiaci adat hatására ütni kezdték 391-ig, mivel a dollár nagyot ugrott, és a Fed-től várt kamatcsökkentési várakozások halványultak. A dollárral szemben egyhavi mélypont közelébe bukott a magyar fizetőeszköz 361-nél. Következő előfizetői klubunkon részletesen szó lesz arról, mi várhat a forintra és a devizapiacokra!

2024. június 07. 21:15 Megosztás Közel 5 egységet gyengyül a forint a dollárral szemben 362,4 forinton forog a dollár este, ami 1,3 százalékos gyengülés eredménye. USD/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés