Előfizetői tartalom

Ma délután élőben elemezzük a forint helyzetét, még nem késő csatlakozni

Portfolio
Jelentősen gyengült a forint az előző napokban, a jegyzés megközelítette a 400-as szintet az euróval szemben. Mi mozgatja az árfolyamot, milyenek a forint kilátásai? Erről lesz szó mai befektetői klubunkon, amelyen Signature PRO előfizetéssel rendelkező olvasóink díjmentesen vehetnek részt, regisztrációjuk után. Még nem késő csatlakozni.

A forint április közepe és május vége között fokozatosan erősödött, megközelítve a 380-as szintet. Június viszont jelentős leértékelődést hozott, és hamar 400 környékére gyengült a forint az euróval szemben, a kerek szint karnyújtásnyira került - utoljára másfél éve volt 400 felett a jegyzés. MEDDIG GYENGÜLHET A FORINT, VISSZATÉRHET-E A 400-AS EURÓ? A forint gyengülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés