Előfizetői tartalom

"Csúnya forintgyengülés" jöhetne Lázár javaslatára

Portfolio
Amennyiben a ma bejelentett formában valósulna meg a devizahitelesek rögzített árfolyam melletti végtörlesztési lehetősége, az lényegében tönkretenné a magyar bankrendszert és jelentős forintgyengülést okozna - vázolta az igen negatív piaci kilátásokat több piaci szereplő is a Portfolio.hu-nak. Többen megjegyezték: érdemes megvárni, hogy a kormány is így gondolná-e a probléma rendezését, vagy esetleg változik, reményeik szerint puhul a javaslat.

A Fidesz-frakcióvezető bejelentése és az eddigi reakciók:Kapcsolódó cikkünk2011.09.09Fidesz: 180 forinton legyenek végtörleszthetők a frankhitelek!2011.09.09Devizahitelek: óriási lavinát indíthat a ma napvilágot látott terv2011.09.09Elemzők: a legrosszabbkor érkezett a Fidesz merész javaslataHogyan reagált a forint? A forint reggeli gyengülését a lengyel zloty esése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés