Impresszum

A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben a Portfolio-t kiadó NetMédia Zrt. elsődleges célja dolgozói és ügyfelei egészségének védelme. A vírus terjedésének megakadályozása érdekében társaságunk az ügyfélkiszolgálás területén a személyes kontaktusok megszüntetése mellett döntött.

Ebben az átmeneti időszakban alábbi e-mail címeinken fogadjuk megkereséseiket:

Szerkesztőség: portfolio@portfolio.hu,
Pénzügy: konyveles@portfolio.hu,
Panasz: panasz@portfolio.hu,
Valós idejű adatszolgáltatás: info@portfoliofinancial.hu,
Portfolio Trader: trader@portfolio.hu,
Adatkezelés: gdpr@portfolio.hu

A Portfolio.hu online gazdasági újság bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a NET Média Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A Portfolio.hu-ból bármilyen cikket átvenni kizárólag a Portfolio.hura való hivatkozással lehet, a hivatkozás formája: Portfolio.hu online gazdasági újság. Ugyanakkor a "SIGNATURE" jelzéssel ellátott cikkek átvételét, többszörözését, nyilvánossághoz közvetítését továbbá a nyilvánosság számára bármilyen formában történő hozzáférhetővé tételét a Net Média Zrt. az Szjt. 36. § (2). bek. alapján kifejezetten megtiltja. E tiltás megszegése szerzői jog megsértésének minősül és az ahhoz kapcsolódó polgári- és büntetőjogi következményeket vonja maga után.

A NET Média Zrt. valamennyi, a portfolio.hu oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a portfolio.hu folyóirat oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenorizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a NET Média Zrt. mindennemű felelősségét kizárja.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

 

Központi email cím:
E-mail küldés

Hatáskörrel rendelkező felügyeleti hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75

{STAFF}

Kiadó:
Net Média Zrt.
Székhely:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Központi ügyintézés helye:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
térkép →

Cégjegyzékszám: 01-10-044439
Nyilvántartó hatóság: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Tel.: 327-4080
Fax: 327-4081
ISSN 1419-2055

Panasz esetén kérjük az alábbi címre küldjön e-mailt: E-mail küldés

A Portfolio.hun történő hirdetésekre vonatkozólag kérjük tekintse meg médiaajánlatunkat!
Lapunkat rendszeresen szemlézi az Observer, Magyarország legnagyobb médiafigyelője.