Előfizetői tartalom

A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat

Portfolio
A Citigroup tegnapi gyorsjelentéséhez hasonlóan a JP Morgan is a vártnál kedvezőbb fő számokat közölt ma. A bevételek a várt 28,91 milliárd dollár helyett 29,57 milliárd dollárra rúgtak, az egy részvényre jutó eredmény pedig 2,5 dollár helyett 2,82 dollár volt. A nyitás előtti kereskedésben azonban 1% körüli csökkenést mutat az árfolyam, a befektetők, úgy tűnik, a negatív befektetési banki tendenciákat látták meg elsőre a jelentésben.

A JP Morgan bevételei a második negyedévben 4%-kal múlták felül az egy évvel korábbit, az egy részvényre jutó nyereség pedig 23%-kal lett több a 2018 második negyedévinél.Néhány részlet a gyorsjelentésből: a nettó kamatbevételek 7%-kal 14,5 milliárd dollárra nőttek a társaságnál, a nem kamatjellegű bevételek pedig 2%-kal 15,0 milliárd dollárra bővültek, a nettó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés