Előfizetői tartalom

Budapesten ültek össze Európa pénzügyi oktatói

Portfolio
Budapesten tartotta éves közgyűlését az Európai Bankárképzők Szövetsége (EBTN) és az Európai Befektetéselemzők Egyesületének Szövetsége (EFFAS). A helyszínre azért esett a választás, mert a magyar székhelyű Nemzetközi Bankárképző Központ 30 éves lett, melynek alkalmával vezetőváltásra is sor került - hangzott el a szervezet mai sajtótájékoztatóján.

Az éves közgyűlésen főleg a Mifid II szabályozás és a technológiai forradalom hatásairól, valamint a nemzetközi képzések fejlesztéséről volt szó, 23 ország képviselőinek részvételével. Jesus Lopez Zaballos, az EFFAS elnöke szerint a pénzügyi oktatás kiemelt figyelmet érdemel majd az EU-s szabályozások tükrében, mind lakossági, mind szakmai téren. Zaballos egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés