FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Pár év, és már a mobilunkon fogunk befektetni

Portfolio
A fiatalabb generáció megjelenésével a vagyonkezelésben egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális megoldások és szolgáltatások. Pár éven belül a digitális eszközökön végzett befektetési tevékenységek jelentős méreteket ölthetnek, így felértékelődik majd azoknak a pénzügyi intézményeknek a szerepe, amelyek a személyes kiszolgálás mellett sikeresen alkalmazzák az automatizált megoldásokat. Jelenleg úgy tűnik, hogy a hazai pénzügyi szektor a digitális átállásban még csak a dinoszauruszok korát éli, de vannak már úttörők - hangzott el a Dorsum Zrt. tegnapi rendezvényén.

Rokob Imre a Dorsum Zrt.-től előadásában az Y generációról, mint a jövő prémium ügyfélszegmensének kulcsáról beszélt: Prémium ügyfélként minden szakirodalom más szintű befektethető vagyonnal bíró ügyfelet határoz meg, ez is mutatja, hogy heterogén ügyfélkörről van szó. A prémium ügyfeleken belül a fiatalabb generáció egy képzettebb, a digitális eszközök világában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés