Saját részvényeket értékesített az OTP

2019. június 11. 08:57    
nyomtatás
 
Az OTP keddi bejelentése szerint a társaság június 7-én 67 790 darab törzsrészvény értékesített a társaság javadalmazási politikáiban meghatározott irányelvek alapján.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Az OTP kedden bejelentette, hogy az OTP Bank és bankcsoport javadalmazási politikája keretében 2019. június 7-én 67 790 darab törzsrészvény került értékesítésre a társaság javadalmazási politikáiban meghatározott irányelvek alapján.
  • A tranzakció nyomán az OTP csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 155 654 darabra változott, a saját részvény állomány mindösszesen 0,06 százalék.
  • Az OTP árfolyama pénteken 0,8 százalékkal került feljebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 10,5 százalékkal került feljebb.

Saját részvényeket értékesített az OTP


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium