Előfizetői tartalom

Szép negyedéves meglepetéssel indított a JP Morgan

Portfolio
Elsőként az amerikai nagybankok közül a JP Morgan jelentett, az elemzői várakozásoknál jobb számokat közzétéve. A várt 28,4 milliárd dolláros bevétel helyett 29,84 milliárd dollárt jelentettek, míg az egy részvényre jutó eredményük 2,65 dollár lett a várt 2,35 dollár helyett. Nyitás előtti kereskedésben 1,7%-os plusz elmozdulást mutatnak a bank részvényei.

Rekordmagas bevételt ért el 2019 első negyedévében a JP Morgan, az Egyesült Államok legnagyobb bankja eszközállomány alapján. Az USA nagybankjai közül elsőként jelentett a pénzintézet, elemzői várakozásoknál 4,9%-kal jobb, 29,84 milliárd dolláros eredmény mellé a várakozásoknál 12,8%-kal jobb egy részvényre jutó eredményt (EPS) értek el. Az előző éves bázishoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés