Előfizetői tartalom

Vegyesfelvágott a Commerzbanktól - Új tervekkel készülnek

Portfolio
Az egy évvel korábbival szinte megegyező, az elemzői várakozásokat viszont jelentősen felülmúló második negyedéves nyereségről számolt be a Commerzbank, miközben a bevételek elmaradtak a várttól. Miután a Deutsche Bankkal való összeolvadás meghiúsult, a második legnagyobb német bank most egy új stratégiai terven dolgozik, amelyet az év későbbi részében mutatnak be.

271 millió euró volt az első negyedévben a Commerzbank adózás utáni eredménye, ami szinte megegyezik az egy évvel korábbi 272 millió euróval, és meghaladja az előző három negyedév mindegyikének teljesítményét. A társaságot az adóterhek csökkenése is segítette most, így a 217 millió eurós elemzői várakozásokat jelentősen sikerült meghaladni.A bevételek vegyesen alakultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés