Előfizetői tartalom

Jelentősen visszavágta a CIG Pannónia célárfolyamát a Concorde

Portfolio
Belátható időn belül nem sikerül érdemi szinergiát kiaknáznia a CIG Pannóniának a Konzummal (Opusszal), mint ahogy másik jelentősebb akvizíció sem várható, ráadásul a nem élet üzletágban is jelentős veszteségeket könyvelt el a biztosító. Mindezek miatt a Concorde elemzője visszavágta a biztosító célárfolyamát és a korábbi felhalmozásról semlegesre rontotta a CIG Pannóniára vonatkozó ajánlását.

A biztosító második negyedéves gyorsjelentéséről ltt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2019.08.22Csúnya veszteségbe szaladt bele a CIG PannóniaVágó Attila elemzése szerint: Az új értékesítésekből származó évesített díjbevétele a biztosítónak elérheti a 3,5 milliárd forintot idén, ami meghaladja az elemzés által korábban várt 3-3,3 milliárdot. A várakozások szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés