Előfizetői tartalom

Hamarosan nagy löketet kaphat a magyar M&A-piac

Portfolio
Dinamikusan növekszik az M&A piac, Magyarország azonban még régiós szinten sem túl erős piac. Az alacsony kamatok viszont fűtik a fúziókat és felvásárlásokat, jelentős felpattanás jöhet most, hogy sok '90-es évek elején indult vállalkozás új tulajdonost keres - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján, ahol szó volt még a vállalatfinanszírozás kihívásairól is.

Simonyi Tamás, a KPMG igazgatója elmondta, hogy az M&A piac tranzakciószámot tekintve folyamatosan nő, globális szinten 28,3%-kal bővült az előző év azonos időszakához képest. A legdinamikusabban Latin-Amerika pörgött, 62,3%-os növekményével. 2017-ben a tranzakciók értéke viszont 35%-kal kisebb volt, mint 2016-ban. A régión belül a lengyel volt a legaktívabb tranzakciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés