Előfizetői tartalom

Jön a kormány új kamatmentes hitele: milliós összegek ütik az élelmesek markát

Portfolio
Nemcsak családalapításra vagy éppen befektetésre lesz kiváló a kormány július 1-jétől elérhető kamatmentes hitele: egy átlagos lakáshitelhez képest 6 millió, egy átlagos szabad felhasználású jelzáloghitelhez képest 8 millió forintot is spórolhat 20 év alatt, aki a piaci hitel helyett ezt választja, akár egy tervezett új hitelt, akár egy meglévő kölcsönt "helyettesít" vele. A jelzáloghitelek többségével ellentétben ráadásul a kamatkörnyezet emelkedésétől is teljesen megvédhet ez az új hitel.

Hitelezés 2019 Fontos téma lesz ez Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regszisztrálni! Információ és jelentkezés Az alábbiakban minden esetben az átlagos piaci kamatokkal számolunk, az elérhető előny a tudatos és jó hitelképességű banki ügyfelek számára ennél természetesen alacsonyabb lehet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés