Előfizetői tartalom

Kijózanító hír: csak a szülő nők kapnak a kormány kamatmentes hiteléből

MTI
|
Portfolio
A 2019. július 1-je utáni 3 éven belül gyermeket szülő 40 év alatti házas nők igényelhetik csak a 10 millió forintos kamatmentes hitelt - vált egyértelművé Novák Katalin államtitkár szavaiból. Kiderült az is, hogy az idei második félévben 75 milliárd, jövőre pedig 150 milliárd forintot szán a kormány az Orbán Viktor miniszterelnök által vasárnap bejelentett 7 pontos családvédelmi akcióterv végrehajtására.

UPDATE: cikkünk megjelenése után Novák Katalin államtitkár pontosító részleteket közölt az ATV műsorában:Kapcsolódó cikkünk2019.02.12Megvan, mivel büntet a kormány új 10 milliós hitele, ha nem jön a gyerek Hitelezés 2019 Fontos téma lesz ez Hitelezés 2019 konferenciánkon, nem érdemes lemaradni az éves egyik legnagyobb banki eseményéről! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés