FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Lakást vennél? Megtaláltuk neked Magyarország legjobb lakáshiteleit!

Portfolio
Nem igazolódtak be azok a félelmek, amelyek szerint mostanra elszállnak a lakáshitelek kamatai: továbbra is rekordalacsony szinten kaphatunk kölcsönt a bankoktól. A rövid kamatperiódusú lakáshiteleket 2,9-3,5%-os, a hosszú kamatperiódusúakat 3,9-6,7%-os átlagkamattal kínálják a legjobb ajánlatot nyújtó hitelintézetek. Mutatjuk a részleteket, saját lakáshitel kalkulációjához pedig a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

A példaszámításainkban szereplő hitelfelvevő 10 millió forintot szeretne felvenni piaci alapon 20 éves futamidőre használt lakás vásárlására. Nettó 300 ezer forintos jövedelemmel rendelkeznek az adóstársak, és vállalják, hogy jövedelmüket a hitelnyújtó banknál vezetett számlájukra utaltatják. Minden esetben a THM alapján 5 (ennek hiányában 4) legjobb ajánlatot nyújtó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés