Előfizetői tartalom

MNB: 145 magyar cég kelt versenyre a Növekedési Kötvényprogramban

Portfolio
Az MNB adatai szerint 145 vállalat regisztrált már a Növekedési Kötvényprogramban, az ő összesített mérlegfőösszegük megközelíti a GDP 15%-át – hangzott el az 57-dik Közgazdász-vándorgyűlésen, Nyíregyházán. A piaci szereplők szerint nagy a vállalatok oldaláról érkező érdeklődés a program iránt, sokan ugyanakkor még nincsenek teljesen tisztában azzal, milyen kötelezettségekkel ját a tőkepiacon való megjelenés.

Nagy Viktória igazgató, Magyar Nemzeti Bank Strukturált Finanszírozás Stratégiai Igazgatóság, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnökségi tagja a szekció moderátoraként ismertette a Növekedési Kötvényprogram elsődleges és másodlagos céljait, többek között a bankhitelekkel szemben támasztott versenyt, a pénzügyi stabilitás növelése, válság hatásainak tompítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés