Előfizetői tartalom

Startol az MNB új programja, hitelminősítők járják a magyar cégeket

Portfolio
Két hét múlva elindul a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja, május óta regisztrálhatnak rá a hazai vállalatok. Már zajlanak a szükséges hitelminősítői találkozók, a jegybank 100-150 alkalmas céget lát Magyarországon a 300 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett kötvényvásárlási programra. A program részleteiről a Deloitte szakértői beszéltek egy mai sajtóeseményen.

Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year A Növekedési Kötvényprogram lesz az egyik fő témája Business and Finance Summit konferenciánknak, amelyen a CFO of the year díjat is átadjuk, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Itt mi is részletesen írtunk a programról:Kapcsolódó cikkünk2019.04.05Ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés