Előfizetői tartalom

Jön a következő válság? Biztonságosabb befektetést keresnek a magyar gazdagok

Közelít az 5000 milliárd forinthoz a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon, miközben az egy ügyfélszámlára eső átlagvagyon is egyre nő, tavaly év végén már közel 113 millió forintot tett ki. Kezelt vagyonban és ügyfélszámlákban is az UniCredit ment a legnagyobbat a szolgáltatók között tavaly, de az MKB-nál is jelentősebb vagyonfelfutás volt, aminek köszönhetően a szolgáltató kezelt vagyonát tekintve az OTP mögött már a második legnagyobb a piacon.

A féléves gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen elkészítjük. A szeptemberi felmérésünkben 15 különböző privátbanki szolgáltató vett részt. A válaszadók által nyilvántartott vagyon 2018. december végén meghaladta a 4800 milliárd forintot, ami gyakorlatilag teljes piaci lefedettséget jelent. 4800 milliárd forint felett a vagyon. 112 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés