FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Nemzeti fejlesztési terv készül 2006-ig

Portfolio
A nemzeti fejlesztési terv Magyarország európai uniós csatlakozása szempontjából alapdokumentum lesz, amely a csatlakozás időpontjában lép hatályba - állította az MTI tudósítása szerint Baráth Etele, a Miniszterelnöki Hivatal nemzeti fejlesztési tervért felelős államtitkára. Baráth elmondta, a nemzeti fejlesztési tervben öt operatív program jelenik meg. Ezek: a gazdaságélénkítés operatív programja, az infrastruktúra, a humán erőforrás fejlesztése, az agrár- és vidékfejlesztés, illetve a területfejlesztés.

A gazdaságélénkítés operatív programja, illetve az infrastruktúra operatív program a gazdasági tárca szervezésében, irányításával készül. Az infrastruktúra operatív program döntő módon a közlekedést, kisebb hányadban a környezetvédelmet érinti. A Miniszterelnöki Hivatal az öt operatív program tartalmi összhangjának megteremtéséért felelős. A nemzeti fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés