Előfizetői tartalom

Iszik, vagy vezet? Együtt nem megy

Portfolio
November hónapban 2%-kal csökkent, 2004 első 11 hónapja alatt összességében 5%-kal emelkedett a közúti közlekedési balesetek száma az előző év azonos időszakaihoz viszonyítva. Novemberben a kevesebb baleset súlyosabb kimenetelűnek bizonyult, de az eltelt 11 hónap alatt 25 személlyel kevesebben vesztették életüket, mint egy évvel korábban. Január-novemberben ötödével nőtt az ittasan okozott balesetek száma - tette közzé a Központi Statisztikai Hivatal.

Az elmúlt év első tizenegy hónapja alatt több mint 19 000 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, mintegy 950-el több, mint egy évvel korábban. A balesetben elhunytak száma csaknem 1200 fő. A súlyos sérüléssel járó balesetek száma 3.5%-kal, a könnyű sérüléses balesetek száma 6%-kal növekedett 2003 január-novemberéhez képest. Kedvezőtlen adatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés