Előfizetői tartalom

OTP Bank Gyurcsány adócsomagjáról - itt van a választási költségvetés?

Portfolio
A kormányfő tegnap jelentős rövid- és hosszú távú hatásokkal bíró, számos adó és járulék módosítását célzó tervet jelentett be. A 13 pontból álló adócsomag egyes elemei a következő 5 évben valósulnának meg, és a hivatalos számítások szerint a teljes időhorizonton összességében több mint 1000 milliárd forinttal csökkentenék az adó- és járulékterheket. Az alábbiakban teljes terjedelmében közüljük az OTP Bank Elemzési Központjának a témában íródott anyagát.

Összefoglaló táblázat - jövőre kieshet 350-400 mrd Ft. Az elemzésben az első információk alapján igyekszünk összegezni a tervezett intézkedések makrogazdasági hatásaival kapcsolatos meglátásainkat Hangsúlyozzuk, hogy az elemzés mindenekelőtt a rövid távú, 2006-ban várható hatásokra koncentrál, mert a tervezett intézkedéscsomag hosszabb távú hatásainak megítélését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés