Előfizetői tartalom

Gázár-emeléshez támogatás is jár - kik, mekkora összegben és hogyan jogosultak erre?

Portfolio
Az augusztus elsejei gázár-emeléssel párhuzamosan mintegy 311 ezer család szociális alapon támogatást is kap, melynek részleteit a mai kormányszóvivői sajtótájékoztatón Kiss Péter szociális és családügyi miniszter vázolta. A cél az, hogy a támogatás a kisfogyasztókon túl azokat is érintse, akik élethelyzetükből fakadóan nem képesek fogyasztási szokásaikon változtatni.

A támogatotti kör: Célcsoport a kisfogyasztókon túl: 1.) a nagycsaládosok, mintegy 132 ezer család (a 198 ezer nagycsaládosból gázfogyasztáshoz támogatást 104 ezer, távfűtés támogatást 28 ezer család kap) 2.) azon családok, ahol súlyos fogyatékossággal élő személy van, ez mintegy 118 ezer család (83 ezer család gázfogyasztáshoz, 35 ezer család távfűtéshez kap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés