Előfizetői tartalom

Németh György: a damaszkuszi útról és az NDC-ről (nyugdíjvita)

Portfolio
Fehér Csaba megítélése szerint a lelkesedés indokolatlan, bevezetésével nem orvosolhatók a magyar nyugellátó rendszer problémái, a hozzá fűzött remények nagy része illúzió, esetleges megvalósítása pedig olyan gazdaságpolitikai, politikai és technikai követelményeket támasztana, aminek a jelen és jövő magyar kormányai megfelelni nem tudnának. Az én megítélésem szerint viszont mindennek az ellenkezője igaz, s itt a lehetőség, hogy pont kerülhessen a történet végére, ha már 1997-ben nem került, bár, őszintén megvallva, akkor még senki nem rendelkezett azzal a tudással, hogy mint lehet a történet végére pontot tenni.

A Portfolio.hu október 17-én rendezi meg Magyarország első komplex, nemzetközi tapasztalatokat is lefedő nyugdíj témájú konferenciáját a WestEND Hiltonban (Budapest) Előszó. Az 1996-1997 időszak "nyugdíjreformerei" hitték, hogy tudják, miközben csupán a vak ló tudatlan bátorságával kecseskedtek elefántként a porcelánboltban (képzavar), képtelenek voltak viszont a nyugdíjrendszerek-nyugdíjrendszerünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái