Előfizetői tartalom

Hullámvasút - esik, majd drasztikusan emelkedik az olaj ára?

Portfolio
Az olaj árfolyamingadozása különös tekintettel a benzinárral való korelációja miatt sokak figyelmét felkeltette az elmúlt időszakban. Sok prognozis létezik az olaj árának jövőbeni meghatározására, amelyek alapvetően a kitermelés várható mennyiségét állítják szembe a várható felhasználás mértékével. Az alábbiakban kizárólag a technikai elemzés segítségével tanulmányozzuk az olaj árfolyamának mozgását.

A Brent típusú olaj árfolyam görbéjén az alábbi alakzatot figyelhetjük meg:Markers grafikon rajzoló letöltés Jól látható a grafikonon a szimmetrikus háromszögek kategóriájába sorolható formáció. December 26-án lefelé tört ki az árfolyam a háromszögből, s 62,06 USD-ről 60,88 USD- ig esett. A háromszögből történő negatív irányú kitörés további áresést prognosztizál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés