Előfizetői tartalom

Megkezdődött a huzavona Nigériában - Eddig ma csökkent az olajár

Portfolio
Nem változott tegnap a WTI júliusi határidős árfolyama, így a 69 dolláros szint felett tudott ismét zárni kilenc hónapja nem látott magasságban. A befektetők minden bizonnyal nagy figyelemmel fogják kezelni a mai napon 16:30-kor megjelenő elmúlt heti amerikai olajkészletadatokat a nyári benzinfogyasztási csúcs és hurrikánszezon miatt. A júliusi WTI 0.4%-os mínuszban tartózkodik jelenleg.

Az amerikai Energia Ügynökség várhatóan a mai napon is a benzinkészletek emelkedéséről fog beszámolni, miután a finomítói kapacitások emelkedhettek. A Bloomberg által megkérdezett 16 elemző szerint a benzinkészletek 1.2 millió hordóval emelkedhettek (az elmúlt heti számok szerint 5.2%-kal az öt éves átlag alatt), a nyersolajkészletek 50,000 hordóval csökkenhettek, így 7.5%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés