Előfizetői tartalom

70-72 dolláron stabilizálódhat az olajár, majd irány a 60 dollár

Portfolio
Kismértékben, 0.1%-kal csökkent az amerikai WTI augusztusi határidős árfolyama a reggeli órákban, így az továbbra is 71 dollár felett, utoljára tavaly szeptemeberben látott szintek közelében tartózkodik. Az árfolyam számára ismét támaszt jelenthet a nigériai erőszakos cselekmények, és később irányt mutathatnak a mai amerikai olajkészletadatok.

A Royal Dutch Shell egyik nigériai egységénél dolgozó öt munkást ejtették foglyul a fegyveresek ezen a héten, mellyel az egy hónapja tartó békét szakították meg. Az elmúlt év eleje óta több mint 200 munkást raboltak el a fegyveresek, megakadályozva az ország (mely a negyedik legnagyobb jelentőségű ország volt az év első négy hónapjában az amerikai olajimport tekintetében)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés