Előfizetői tartalom

Tehénfoltos párducminta: megállapodtak az egészségbiztosításról

Portfolio
Megszületett a megállapodás a kormánypártok között - jelentette az Index. A pénztár alapegysége a megye lesz, ahova kisebbségi tulajdonosként vásárolhatják be magukat a biztosítók. Miután a miniszterelnök ledorongolta az MSZP választmányi ülésén a kormánypártokat, válasszanak végre az MSZP által favorizált regionális egészségbiztosítási modell és az SZDSZ által javallott házi orvosi körzetekre alapuló ellátási szisztéma között, egy - a tehénfoltot a párducmintával keresztezni próbáló - hibridet választottak.
Hosszú hetek vajúdása után szülték meg a koalíciós pártok a betegbiztosítási szisztéma új rendszerének politikai kereteit késő este. "Vita eddig sem valami ellenében folyt, hanem a betegek jobb ellátása érdekében. Kibékíthetetlen ellentétek pedig eddig sem voltak, egyedül arról gondoltak mást a koalíciós pártok, miképp alakuljon a verseny és a területi elv viszonya"...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái