Előfizetői tartalom

"Másfél évig úgy kellett tennem, mintha..." - Gyurcsány újra elmondhatja őszödi beszédét

A politikai konstellációt és a gazdaságpolitikai teljesítményt figyelembe véve úgy fest, hogy Gyurcsány Ferenc elismételheti elhíresült őszödi beszédének egyik kulcsmondatát. "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna" - mondta akkor a miniszterelnök. Az újabb másfél éves szakasz az idén megkezdődött, ezzel keretbe foglalva a periódust.

A gazdaságpolitikai teljesítményen gyakorlatilag semmi nem látszik abból a dinamizmusból és reformlendületből, amit a kormány magáról sugall. Az elmúlt hónapok összes fontos intézkedése csúfos kudarcba fulladt, és nagyon úgy tűnik, hogy egy gazdaságpolitikai fordulattal immár a választási célegyenesbe kíván fordulni a kormány. Vegyük sorra az elmúlt időszak fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés