Előfizetői tartalom

Napokon belül jön az alternatív kormányprogram - mi tudható róla most?

Portfolio
"Bárki fog neki, ha megvan benne az elszántság és az erő, akkor ne csak darabokat ragadjon ki, az egészet valósítsa meg" - hangsúlyozta a június 5-én nyilvánosságra kerülő átfogó gazdaságpolitikai programmal kapcsolatban az Indexnek adott interjúban Orbán Krisztián. Az Oriens befektetési tanácsadó cég szakértője három szerzőtársával együtt készítette el a Kilábalás című tanulmányt azért, hogy ha a megvalósításig már nem is jut el a program, de a megfelelő látlelet és a komplex "gyógymód" hozzájárulhat a közgondolkodás megváltozásához. Orbán mellett az Oriens két partnere: Holtzer Péter és Vojnits Tamás, valamint Barabás Gyula, az OTP Bank jelenlegi igazgatója még tavaly decemberben fogott hozzá a kidolgozáshoz, így az anyag megjelenésének időzítése nem hordoz magában üzenetet, de abból indultak ki, hogy mivel nincs idő várni, az anyagban foglalt intézkedéssorozat legkésőbb jövő januárban elindul.

Kapcsolódó cikkünk2008.05.20 10:39 Siralmas helyzetkép a magyar gazdaságról2008.05.21 11:50 Az adócsalás mint üzleti modellHogy jutottunk ide? Vojnits Tamás a mai magyar gazdasági problémákhoz jutás okaiként azt mondta az Indexnek, hogy "Rossz tanácsokat kaptak a politikusok, emellett nem akartak tudomást venni az adóelkerülés komoly méreteiről Magyarországon, így a feketegazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés