FONTOS Fenekestül forgatja fel a munkahelyeket az AI - Hogyan lehet elkerülni a káoszt?
 
Előfizetői tartalom

Miért hallgassa meg a jegybankelnököt a parlament Abszurdisztánban?

Károsnak, drágának és indokolatlannak tartja a költségvetési bizottság szocialista tagja, Molnár Albert a tegnapi kamatemelést, így támogatják a bizottság fideszes elnökének, Varga Mihálynak azon javaslatát, hogy a testület hallgassa meg Simor Andrást - szól a tegnapi hír. Erről nekünk csak egy szó jut eszünkbe: Abszurdisztán.

Most persze olcsó lenne azon poénkodni, hogy a jegybankot olyanok kérik számon, akik nap mint nap bizonyítják inkompetenciájukat a saját hatáskörükben. Lehetne emlegetni a hátborzongató adóötleteket, a közös erővel elszabotált közpénzügyi csomagot - hogy csak az elmúlt hetekre tekintsünk vissza. Vagy a nyilvánvaló aránytévesztés kapcsán ellamentálhatnánk azon az érdekességen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés