Előfizetői tartalom

Adócsomag: olyan, amilyenre számítottunk - pocsék

Nem kellett ahhoz nagy jóstehetség, hogy bárki megjósolja: a Gyurcsány Ferenc által kidolgoztatott adócsomag egy erőtlen, félénk, elégtelen kezdeményezés lesz, ami csak igen korlátozottan lesz alkalmas arra, hogy a gazdaság problémáira gyógyírt jelentsen. Már magunkat is untuk, annyiszor írtuk le, hogy nem látszik a kormányzaton a tényleges elszánás. Önfelmentés ideológia köntösben, koncepciótlan adó kavalkád - ez bizony nem reform.

Adóötletek. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 39 gépelt oldalt kitevő javaslatában az első 32 oldalon nem esik szó az adóváltozásokról. Ehelyett általános gazdasági helyzettel és gazdaságfilozófiai fejtegetésekkel foglalkozik. Ezekről később, először foglaljuk össze a hét oldalon ismertetett adóterveket! 1. Az elképzelések szerint 3-4 év alatt 1000-1200 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés