Előfizetői tartalom

Hirtelen 50 dollár alá zuhant az olajár

Portfolio
A részvénypiacok zuhanásával párhuzamosan 2.1%-kal esett tegnap az olaj árfolyama is, így a WTI megjárta az újabb 52.6 dolláros lokális minimumszinteket is. Ma 1%-os a csökkenéssel indult a kereskedés, de mostanra már közel 5%-os a zuhanás mértéke. Így a WTI benézett a bűvös 50 dolláros szint alá. Amennyiben szívesen hallgatná meg szakértők véleményét a várható piaci folyamatokkal kapcsolatban, regisztráljon ingyenes rendezvényünkre itt: Mit vegyek, ha válság van?

15:10 Percekkel ezelőtt nagyot esett az olaj árfolyama és benézett a bűvös 50 dolláros szint alá. A decemberi határidős, azaz a legközelebbi lejáratra vonatkozó WTI árfolyama 2005 májusa óta nem volt ilyen mélységekben. A mai kereskedésben kerül sor a decemberi határidős kontraktus kifutására, mely az olaj piacon is a legnagyobb érdeklődésre számot tartó lejáratnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés