Előfizetői tartalom

Oszkó Péter: a lehető legnagyobb adócsökkentést fogjuk meglépni

Portfolio
A lakossági megszorításból kihoztuk a maximumot, de vannak még területek, ahol az állam túl sokat költ, így lesz még tere az adócsökkentésnek, mondja Oszkó Péter. Az első interjúját az Indexnek adó új pénzügyminiszter a politika "nehezen tervezhető mivoltára" is tekintettel még nyár előtt elfogadtatná a jövő évi adótörvényeket is.

A tűzoltás kifejezés valóban illik erre a feladatra - utala Oszkó arra, hogy miért vállalta el a pénzügyminiszteri posztot. A pénzügyi tárca az Indexnek elmondta: én ha azt látom, hogy ég a ház, de közben meg tudok győződni arról, hogy valószínűleg ki fogok tudni jönni onnan, akkor én bemegyek az égő házba. Jön a szigor Hamarosan látni fogja mindenki, hogy sokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés