Előfizetői tartalom

Oszkó Péter: versenyképesebb adórendszerre van szükség

Portfolio
A kormány elsődleges célja a versenyképesség javítása, a munkaerő-piaci aktivitás növelése, amelynek érdekében elkerülhetetlen az adórendszer átalakítása, az adóterhek csökkentése - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter kedden az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában tartott expozéjában az Országgyűlésben.

Az MTI tudósítása szerint hozzátette: a versenyképesebb adórendszer kialakításának illeszkednie kell az egyensúlyi kérdésekhez, amit később a hosszú távú gazdasági növekedés feltételeinek megteremtése követhet. A tárca vezetője szerint a jelenlegi helyzetben mindenféleképpen el kell választani egymástól az azonnali válságkezelő intézkedéseket a több évre szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés