Előfizetői tartalom

Lehet kisebb ingatlanba költözni - Bajnai az ingatlanadóról

Portfolio
Olyan magas sávhatárt szeretnénk, amikor 10-ből 9 ember az alsó sávban adózna - nyilatkozta Bajnai Gordon miniszterelnök az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfőn a jövő évi személyi jövedelemadót érintő 2010-es tervek kapcsán. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a kormány szerint is 6%-ot meghaladó gazdasági visszaesés jöhet (de ez a 7%-ot nem éri majd el), erre az esetre pedig vannak tartalékok a költségvetésben, meglátása szerint "nem lehet korlátlanul vágni a költségeket".

Kijutni a válságból Nekünk most egyszerre kell rövid távra és hosszú távra gondolni. A most elfogadott adóváltozások a munkahelyek megtartásában segít. De az igazi tétje annak amit most csinálunk nemcsak a rövid táv, hanem hogy hány munkahely fog újra létrejönni, vagy hány fog máshol létrejönni - fejtette ki Bajnai Gordon az ATV műsorában. Csak egyre több embert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés