Előfizetői tartalom

Megsínyli az egészségünk a Bajnai-csomagot?

Portfolio
A parlament hétfőn megszavazta a kormány adórendszerrel és szociális kiadásokkal kapcsolatos terveit, melynek értelmében többek között változik az áfakulcs, az szja alsó sávhatára, emelkedik a jövedéki adó. Mindemellett az egészségügyet is érintik a kormány által bejelentett módosítások, így például a táppénz és a járulékcsökkentés. Érdemes tehát összeszedni, hogy az egészségügyre hogyan hat a válság és az intézkedések.

Kapcsolódó cikkünk2009.05.11 18:16 Átmentek az adótörvényekAz elmúlt hónapokban megszaporodtak a strukturális reformok szükségességét hangoztató vélemények, így például az egészségügy, nyugdíjrendszer, oktatás, közigazgatás területén. A jelenlegi kormány terveiben azonban ezek nem kapnak szerepet, hiszen az új kabinet a válság hatásainak csillapítását tűzte ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés