Előfizetői tartalom

Ha kell, kaphat még IMF- és EU-hitelt Magyarország (2.)

Portfolio
A most lezárult tárgyalássorozaton nem esett szó a 20 milliárd eurós nemzetközi hitelcsomag esetleges meghosszabbításáról, de ha Magyarországnak szüksége lenne további forrásokra, akkor arról nyitott a tárgyalásokra a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Bizottság - hangzott el a mai pénzügyminisztériumi sajtótájékoztatón.

"Teljesen normális dolog lenne" (a hitelkeret meghosszabbítása), de erről a mostani tárgyalási fordulókon nem esett szó és nem gondoljuk azt, hogy erre most szükség lenne - reagált a hitelkeret jövőjét firtató újságírói kérdésre Elena Flores. Egyúttal hozzátette: az év későbbi szakaszában megvizsgálhatják a hitelcsomag meghosszabbításának lehetőségét. (A meghosszabbítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés