Előfizetői tartalom

Mikor érkezik már el a várva várt fellendülés a világban?

Portfolio
A pénzügyi válság csillapodásával párhuzamosan a befektetők figyelme egyre inkább a reálgazdasági folyamatokra terelődött. A középpontba a globális gazdaság kilábalásával kapcsolatos kérdések és annak lehetséges időpontjával kapcsolatos találgatások kerültek. A részvénypiacokat egyértelműen az foglalkoztatja leginkább, hogy mikor lendül meg újra az USA és így a világ gazdasága, hétfőn pedig többen is véleményt alkottak a témában (IMF, EU, Paul Krugman, Nouriel Roubini), ezért érdemes ezeket a gondolatokat összeszedni.

IMF: 2010 első felében jöhet a fellendülés - sok a kockázat A Nemzetközi Valutaalap(IMF) fenntartja azt az előrejelzését, hogy a jövő év elején magához térhet a globális gazdaság, de a szervezet vezérigazgatója szerint még igen sok a kockázat. Dominique Strauss-Kahn úgy látja, sokat kell még tenni elsősorban a bankok megtisztításáért.Kapcsolódó cikkünk2009.04.23...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés