Előfizetői tartalom

Valóban értelmetlen az egészségmegőrzés támogatása?

Portfolio
Mind pénzpiaci mind egészségpolitikai szempontból elhibázott döntés lenne a kormány részéről az időskori biztonság és az egészségcélú előtakarékosság már eddig kialakult szervezeteinek és kedvezményrendszerének lerombolása - hangsúlyozza a Stabilitás Pénztárszövetség, reagálva a kormányzat a munkáltatói egészségpénztári befizetésekkel kapcsolatban megfogalmazott álláspontjára.

A kormány jelenlegi adócsomag tervezete alapján megszűnne a munkáltatók által adott természetbeni juttatások adómentessége, helyette a munkáltatói pénztári hozzájárulás teljes összege után 54 %-os adó- és további 27 %-os járulékfizetési kötelezettség keletkezne a munkáltatónál. Ez azt jelentené, hogy a munkáltatói egészségpénztári hozzájárulást is, tekintve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés