Előfizetői tartalom

Óriási adócsalást derített fel a vámhatóság

Portfolio
Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékű adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében; az elmúlt két hét alatt végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek őrizetbe, a házkutatások során készpénzt és nagy értékű luxusautókat, ingatlanokat foglaltak le - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka hétfőn Szegeden.

A bűncselekményeket hosszabb ideje összehangoltan működő, hierarchikusan felépülő bűnszervezetekben követték el a gyanúsítottak - mondta az őrnagy a regionális parancsnokság történetének legnagyobb elkövetési értékű felderítéseiről tartott sajtótájékoztatón. Az egyik bűnszervezet 2004-től Kecskeméten működtetett egy "számlagyárat": nyolc vállalkozás nevében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés